Over Ons

catering
Over ons

Welkom bij Catering GRONDSTOF

Twee jaar geleden waagden we de horecasprong en openden onze, hoe we het zelf benoemden, “baby” genaamd DE BRKFST CLUB.
Al snel vlogen de bestellingen binnen waarbij we in een mum van tijd 150 leveringen per dag realiseerden.
Deze eerste ervaring deed ons hunkeren naar meer en we bleven niet bij de pakken zitten. Onze passie voor koken is namelijk zo groot dat we verder dachten dan enkel het leveren van ontbijt.
We stelden ons de vraag: “Waarom enkel ontbijt als we een totaal plaatje van culinaire beleven kunnen serveren?” Zo kwam GRONDSTOF tot leven.

De letterlijke definitie?

GRONDSTOF
grond-stof (de; v(m); meervoud: grondstoffen)

1. onbewerkt, ruw materiaal als basis voor een product
2. materialen die in een proces gebruikt worden om iets te maken of te fabriceren

Synoniemen:
1) basismaterie 2) Bestanddeel 3) Bouwstof 4) Ingrediënt 5) Materiaal …

____

Dit proberen we dan ook in ons verhaal terug te brengen in onze manier van werken en in onze gerechten. 

Grondstof - de basismaterie voor élk event

Catering
92%
Private dinner
90%

Onze missie

Goed eten en drinken wordt alsmaar belangrijker en bepaalt voor een heel groot deel de sfeer. Of het nu gaat om bedrijfsevenement, een groots feest of een intiem dinner, eten zorgt altijd voor connectie.
Als je dat ook nog combineert met een goede samenwerking en inzet van mensen dan beschik je over alle nodige ingrediënten om een gegarandeerde belevenis op tafel neer te zetten.
En dat is precies de fundering van Catering Grondstof.
Het is onze missie om samen met onze opdrachtgevers en partners overal waar we komen een culinaire feestelijke beleving bij onze klanten achter te laten.

Onze passie zie en proef je in alles wat we doen. Door ons onbetwistbaar oog voor kwaliteit, kiezen we om enkel te werken met lokale en verse producten. Gecombineerd met onze flexibiliteit en no nonsense aanpak, is dat net het tikkeltje extra dat u zoekt.

Onze visie

Voor ons is voeding zo veel meer dan eten.
Bij Grondstof proberen we alles wat de natuur ons geeft om te zetten in creativiteit en beleving. We streven naar het ware een hemel in de mond - ervaring. Wij vinden dat elke gelegenheid een opportuniteit is om van eten een feest te maken!
Samen met een team waar plezier voelbaar is, liefde voor het vak centraal staat en natuurlijk een nauwe samenwerking met/voor onze opdrachtgevers als een ervaren sparringpartner!

Contacteer ons

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen of heb je graag een offerte op maat? Aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren, wij helpen jou heel graag verder. 

Our Social Media