Seated Dinner

Seated dinner catering

Een seated dinner, ook wel zittend dinner genoemd, is de meest klassieke caterinformule. Wil je op jouw feest rustig aan tafel zitten bij jouw gezelschap en ten volle aandachtig genieten van het eten dan is een seated dinner waarschijnlijk ideaal voor jou. 

Bij een seated dinner werken we met een vaste tafelschikking waar je aan tafel bediend word door ons enthousiast zaalpersoneel. Zij voorzien jou van alles naar wens o.a de wijnen en de door jou gekozen gerechten. Bij een seated dinner kan je jouw menu zelf samenstellen uit de gewenste hoeveelheid gangen.

Seated dinner vs. buffet

Het verschil tussen een seated dinner en buffet is namelijk dat je bij een seated dinner telkens jouw gerechten mooi op een bord gepresenteerd krijgt vanuit onze keuken. Bij een buffet heb je een ruime tafel waar al de gerechten voor jou klaarliggen om door jou samengesteld te worden naar wens. Bij een buffet kan je ook zelf de grote van jouw porties kiezen. Indien een buffet eerder bij jouw wensen past kan je deze hier terugvinden.

De Voordelen

Seated dinner huwelijk

Je huwelijk is één van de bijzonderste dagen uit jouw leven waar je graag tot in de puntjes verzorgd en bediend wordt. Een seated dinner is daarom de meest gekozen cateringformule voor huwelijken maar dit kan uiteraard ook voor elk evenement. Bij catering grondstof kunnen we samen alles tot in de puntjes samenstellen en uitwerken van receptie tot dessert dat je op jouw speciale dag enkel maar hoeft te genieten. Bij een seated dinner hoef je enkel maar te ontspannen en ons zaalpersoneel en koks zorgen voor de rest. Wij zorgen ervoor dat je deze belangrijke dag onbezorgd kan beleven en dat je er vol van geniet. 

Een Seated Dinner op jouw event?

Vrijblijvend advies voor uw feest of evenement.