Hapjes Bestellen

hapjes bestellen

Hapjes bestellen

Hapjes bestellen voor een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid? Hiervoor bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Catering-grondstof.be. Wij hebben ons gespecialiseerd in diverse vormen van catering, van een luxe diner aan huis tot foodtrucks met street food. Wanneer u zoekt naar het perfecte adres om uw hapjes te bestellen, dan staan wij graag voor u klaar met een service die goed bij u past. 

Hapjesschalen – apero – vegetarisch – vis – vlees – borrelhapjes – belgische hapjes – koude hapjes – warme hapjes – amuse hapjes – tapas hapjes – spiesjes hapjes – italiaans – oosters

Diverse soorten lekkere hapjes bestellen

U kunt bij ons de meest uiteenlopende hapjes bestellen, waardoor er voor elke feestelijke gelegenheid en ieder gezelschap goede opties beschikbaar zijn. Wilt u goedkope hapjes bestellen, bijvoorbeeld voor uw verjaardagsgasten? Dan leveren wij u de hapjes in de hoeveelheid naar wens. Wilt u gaan genieten van borrelhapjes of tapas hapjes? Dit kan natuurlijk ook. Bij ons kunt u altijd de hapjes bestellen die goed bij u, uw gasten en de gelegenheid passen, van goedkope hapjes tot luxe hapjes. Vanzelfsprekend bespreken wij de mogelijkheden graag vooraf met u, zodat wij goed aan uw wensen kunnen voldoen. 

luxe hapjes bestellen

De Voordelen

Smaakvolle hapjes bestellen voor ieder feest en gezelschap

Viert u thuis of op locatie een feestje met 10 of 20 gasten? Denk maar aan verjaardagen, babyborrels, jubileums, communies, recepties, … Dan kunt u bij ons hapjes bestellen in de juiste hoeveelheid voor dit gezelschap. Is de groep een stuk groter? Dan bent u bij ons ook welkom. Ook voor grote groepen kunnen wij zorgen voor meer dan voldoende smaakvolle hapjes.

Komt u bij ons hapjes bestellen voor een speciale gelegenheid? Dan bespreken wij graag alles met u. Zo bespreken we niet alleen hoeveel hapjes u wilt, maar natuurlijk ook wat voor hapjes u wilt. Het is mogelijk om diverse soorten hapjes, zoals tapas en luxe hapjes, met elkaar te combineren. Weet u niet precies wat voor u de beste keuze is? Dan denken wij natuurlijk graag met u mee. 

Direct lekkere hapjes bestellen?

Wilt u direct lekkere hapjes bestellen bij Catering-grondstof.be voor een sfeervolle gelegenheid? Wij zijn u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Wilt u hapjes bestellen, maar heeft u eerst nog vragen of wilt u een persoonlijk advies? Dan kunt u natuurlijk ook vrijblijvend contact opnemen.

Hapjes bestellen voor uw feest of event?

Vrijblijvend advies voor uw feest of evenement.