Chef-kok aan huis

chef kok aan huis

Chef-kok aan huis

Voor een chef of kok aan huis bent u welkom bij Catering-grondstof.be. Wij staan voor u klaar met een uitgebreide service, in het comfort van uw eigen woning. Wilt u een groot diner geven of juist romantisch samen genieten van een heerlijke maaltijd bij u thuis? Dan kunt u gebruik maken van de service van onze thuiskok. Uiteraard heeft u veel keuze aan gerechten, zodat de maaltijd altijd perfect bij uw persoonlijke smaak past. 

Een chef aan huis voor gezellige dinerfeestjes

Het is natuurlijk heerlijk om gezellig thuis te genieten van een sfeervol en smakelijk diner met familie en / of vrienden. Toch, niet iedereen kijkt ernaar uit om te koken voor een grotere groep mensen. Dan is een kok aan huis natuurlijk ideaal. Bij Catering-grondstof.be vindt u de oplossing die u nodig heeft om zorgeloos van een lekkere maaltijd te genieten met een fijn gezelschap. Uiteraard bespreken wij vooraf alles goed met u, zodat u precies weet wat u mag verwachten van de chef-kok aan huis. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk wel dat u zelf ook kunt ontspannen en genieten van het diner aan huis. 

diner aan huis

De Voordelen

Wij nemen u alle zorgen uit handen

Wanneer u bij ons komt om een thuiskok in te huren, dan nemen wij graag al uw wensen en verwachtingen met u door. Zo weten wij precies wat u wilt en zorgen wij ervoor dat wij hieraan kunnen voldoen. Uiteraard bespreken we niet alleen de keuze aan diverse gerechten, maar ook het budget. Wij zorgen graag voor een dienstverlening die goed bij uw portemonnee past. Alle producten die nodig zijn voor het bereiden van de maaltijden worden door ons verzorgd. U hoeft dus zelf niets in huis te halen om samen van het diner te genieten. Onze chef-kok aan huis bereidt de maaltijd bij uw thuis en laat u vervolgens in alle rust van de maaltijd genieten met uw gezelschap. 

Geniet ook van een chef-kok aan huis

Wij reserveren voldoende tijd en zorgen ervoor dat alles netjes opgeruimd en afgewassen achterblijft. Zo profiteert u met een chef-kok aan huis van Catering-grondstof.be altijd van een zeer complete service. Wilt u ook genieten van de luxe en sfeer van een goede chef-kok aan huis? Voor een afspraak, meer informatie of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Downloads

Wil jij ook genieten van een chef-kok aan huis?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!