Sharing Dinner

sharing dinner

Sharing dinner

Sharing food, of eigenlijk sharing dinner, is een ideale manier om gezellig samen van een heerlijk diner te genieten. Bij sharing food wordt er een heerlijk diner op tafel gezet en kan iedereen aan tafel hiervan genieten. Het belangrijkste voordeel is wel dat iedereen kan genieten van veel verschillende producten en gerechten. Voor sharing food bent u aan het juiste adres bij Catering-grondstof.be.

Genieten van sharing food van Grondstof

Wij bieden u twee mogelijkheden wanneer u wilt genieten van sharing food. Op de eerste plaats is er de mogelijkheid om bij ons de maaltijden te bestellen die wij kant en klaar aan u bezorgen. U kunt het op tafel zetten en uw gasten kunnen zelf uit de schalen halen wat zij lekker vinden. Wij zorgen ervoor dat u de schalen echt alleen op tafel hoeft te zitten. Alles wat u hoeft te doen is gaan zitten en in goed gezelschap genieten van de maaltijd. Een andere optie is dat wij de schotels / planken ter plaatse bereiden, bij u thuis, waarna wij alles op tafel zetten voor u en uw gezelschap. Dit is vergelijkbaar met een chef-kok aan huis, maar dan nét even anders. 

sharing dinner

De Voordelen

In goed gezelschap genieten van lekker eten

Samen eten is natuurlijk altijd gezellig. Toch is het heel anders wanneer iedereen een bord met een eigen gerecht heeft dan wanneer iedereen van tafel kan pakken wat hij of zij lekker vindt. Het geeft een groter gevoel van verbondenheid én iedereen kan genieten van veel verschillend lekkers. Natuurlijk kunt u zorgen voor een sharing food avond voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, de afsluiting van een sportseizoen of een jubileum. Toch, sharing food is eigenlijk altijd lekker en zeker ook leuk om zomaar eens te doen met een goed gezelschap. 

Catering-grondstof.be en sharing food

Wilt u genieten van ons sharing food concept? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. U kunt direct een afspraak bij ons maken. Wij nemen dan graag uw wensen en voorkeuren voor het diner met u door. Wilt u eerst meer weten over sharing food? Wij informeren en adviseren u graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Een Sharing dinner bij jouw thuis of event?

Vrijblijvend advies voor uw feest of evenement.