Lunch Catering

lunch catering

Lunch catering

Lunch catering is ideaal in diverse situaties. Zo kunt u bijvoorbeeld binnen uw bedrijf zorgen voor een lekkere lunch voor uw personeel, bijvoorbeeld als er iets te vieren valt. Natuurlijk is lunch catering ook ideaal voor in het comfort van uw eigen woning of in een feestelijke gelegenheid, bijvoorbeeld voor de lunch voor bruiloftsgasten. Catering-grondstof.be staat voor u klaar wanneer u zoekt naar een ervaren partij voor lunch catering. 

Professionele lunch catering op maat

Wij vinden het belangrijk dat u én uw gezelschap kunnen genieten van een heerlijke lunch. Het is niet prettig wanneer er producten worden geleverd die niet erg geliefd zijn binnen uw gezelschap. Komt u bij ons voor lunch catering, dan zorgen wij voor hoogwaardige lunch catering op maat. Dit betekent dat wij vooraf met u bespreken welke producten of gerechten er wel of niet geleverd worden.

Hierdoor heeft u ook altijd de zekerheid dat er geen producten of gerechten onaangeroerd blijven staan, waar u vanzelfsprekend wel voor betaald heeft. Dit is zonde, en willen wij graag voorkomen. Wij zorgen daarom voor professionele lunch catering op maat, met producten en gerechten die bij u en uw gezelschap goed in de smaak vallen. 

bedrijfslunch bestellen

De Voordelen

Diverse soorten warme en koude buffetten

U bent bij ons altijd welkom voor lunch catering naar wens. Vooraf wordt alles goed met u besproken, zodat wij zeker weten dat wij aan uw wensen en eisen kunnen voldoen. Lunch catering hoeft zeker niet alleen te bestaan uit koude gerechten. Wij hebben ons gespecialiseerd in warme en koude buffetten, waardoor u eigenlijk altijd meer dan voldoende keuze heeft. Denk maar aan een broodjesbuffet! Wilt u gebruik maken van onze lunch catering en precies weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Dan leggen wij u natuurlijk graag vrijblijvend de mogelijkheden voor. 

Bedrijfslunch bestellen?

Heeft u interesse in lunch catering, in een warm en / of koud buffet, in hapjes of misschien wel één van onze andere services? Wij zijn er altijd om met u mee te denken over de juiste oplossingen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of een persoonlijk advies over lunch catering of één van onze andere vormen van catering. Wij zijn u graag van dienst. 

Zoekt u een partner voor uw lunch catering?

Vrijblijvend advies voor uw feest of evenement.