Diner aan huis

diner-aan-huis

Diner aan huis

Een diner aan huis is natuurlijk heerlijk als u geen zin heeft om uit eten te gaan, maar wel wilt genieten van een smakelijk gerecht van een chef-kok. Bij Catering-grondstof.be bent u welkom wanneer u in het comfort van uw eigen woning wilt genieten van de kookkunsten van een ervaren chef-kok. Wij nemen u alle zorg uit handen, zodat u met uw gezelschap kunt ontspannen en van een heerlijke maaltijd kunt genieten. Uiteraard bieden wij veel verschillende mogelijkheden voor het koken aan huis. 

Een diner aan huis op basis van uw wensen

Natuurlijk hebben we niet allemaal dezelfde smaak. De ene persoon houdt meer van vis, de ander meer van vlees en weer een ander gaat voor groenten. Wij zorgen er graag voor dat het diner is aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Wilt u een vegetarisch diner aan huis, dan is dit dus ook prima mogelijk. Het koken aan huis is beschikbaar voor diverse gezelschappen, van kleiner tot een aardige groep. Onze ervaren chef-kok neemt alle benodigde producten voor de maaltijden mee, dus u hoeft zelf geen boodschappen in huis te halen. Wij dragen zorg voor alles, zelfs voor de afwas. 

diner aan huis

De Voordelen

Private dining en dinerpakketten

Catering-grondstof.be heeft veel ervaring op het vlak van private dining. Met private dining kunt u genieten van een restaurantmaaltijd, bereid door een kok aan huis, in het comfort van uw eigen woning. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om dinerpakketten te laten maken. In dit geval geniet u op een andere manier van private dining. Wij maken hierbij de gewenste dinerpakketten, welke u zelf kunt opwarmen en / of afwerken. Uiteraard bieden wij hierin diverse mogelijkheden en stemmen wij de pakketten volledig af op uw wensen en behoeften.

Wilt u ook genieten van een thuis dineren?

Het is natuurlijk heerlijk om in het comfort en de sfeer van uw eigen woning te genieten van een smakelijk diner, zonder dat u hier zelf urenlang voor in de keuken hoeft te staan. Catering-grondstof.be laat u genieten van een smaakvol diner aan huis, op een manier die goed bij u en uw gezelschap past. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen u graag meer over de opties voor een fijn diner bij uw thuis.

Downloads

Wil jij ook genieten van een diner aan huis?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!